Skift tekststørrelse: Større skrift | Mindre skrift | Original størrelse

NYHEDER FRA EGNSPORTALEN

Informationsmateriale

Informationsmateriale vedr. det nye Tv udbud fra Jerslev Antenneforening.

Informationsmateriale Vi har nu omdelt informationsmaterialet vedr. det nye Tv og internet fra Jerslev Antenneforening til medlemmerne.Med materialet er der en registreringsblanket som vi gerne vil have tilbage senest d. 01 oktober med jeres valg af Tv og internet.Ved overgangen fra YouSee, vil det ikke længre være muligt, at bruge nogen form for produkt fra YouSee.  Venlig hilsenBestyrelsen … Læs mere om "Informationsmateriale"
Skrevet af Skrevet af Jerslev Antenneforening d. 21. august 2016 — 1 kommentarer

Donation til Klub 9740 fra Tusindfryd.

Tusind tak til Tusindfryd.......

(2 kommentarer) Tusindfryd har igen været på banen og denne gang doneret kr. 3.500,- til KLUB 9740 til nogle overtræksveste, som gør os mere synlige i arbejdet i hele 9740 området, og m… Læs mere om "Donation til Klub 9740 fra Tusindfryd."

Violinkoncert med Linda-Anette Suss

Jerslev Kirke er den 18. august kl. 19.30 ramme om en smuk koncert med estisk-fødte Linda-Anette Suss.

(1 kommentarer) Violinkoncert med Linda-Anette Suss Jerslev kirke danner rammen om en klassisk koncert, hvor den estisk-fødte violinist Linda-Anette Suss gæster kirken. Linda-Anette har modtaget mange priser for sit spil i Estland, Rusland… Læs mere om "Violinkoncert med Linda-Anette Suss"

Familiedag

Den 21. august er der familiedag i og omkring Borgen i Jerslev - se programmet her.

(1 kommentarer) Borgens foreninger holder åbent og Husflidsforeningen viser forskellige aktiviteter. 09.00 Gudstjeneste i Jerslev Kirke v. Ann Sofi Lægsgaard.10.00 Gratis kaffe, te, saftevand og boller … Læs mere om "Familiedag"

Halv pris på tøj, fodtøj, tasker, bælter og tørklæder

Tusindfryds tøjgruppe er klar med halv pris på de i forvejen billige priser på det flotteste tøj, fodtøj, tasker, bælter og tørklæder i de første 2 uger i august. Kig ind, og husk at tage dine feriegæster med.

(1 kommentarer) Halv pris på tøj, fodtøj, tasker, bælter og tørklæder De første 2 uger i august har Genbrugsbutikken Tusindfryd halv pris på de i forvejen billige priser på alt i tøj, fodtøj, tasker, bælter og tørkl&ael… Læs mere om "Halv pris på tøj, fodtøj, tasker, bælter og tørklæder"

Jerslev Byorkester

Holdbillede af Jerslev Byorkester

(0 kommentarer) Jerslev Byorkester I anledningen af Forårs koncerten med Byorkestret i Jerslev Forsamlingshus, blev der taget et flot holdbillede som vi bringer her. Vi vil samtidig ønske alle en rigtig god sommer. … Læs mere om "Jerslev Byorkester"

NYT FRA GAMLE DAGE.

På arkivet kommer der af og til spændende ting frem fra gemmerne. Jeg faldt over et manuskript til en roman "Sognets Stedbørn" skrevet af Valdemar Larsen. En Jerslev-dreng som udvandrede til USA, og her skrev han denne roman. Søren Ringer er helt sikkert Kræn Degn.

(3 kommentarer) NYT FRA GAMLE DAGE. Materialet er digitaliseret og nu lagt på portalen: Arkiv.dk     Klik på linket her, for at komme til siden om Valdemar, herfra er der tre link, som fører dig til sel… Læs mere om "NYT FRA GAMLE DAGE."

 

2015 Hiver Parajumpers Parajumpers Gobi 2015 Doudoune Parka 2015 Hiver Doudoune Hiver Parka Soldes